Blog Post

Preporod stočarstva

Potpisivanje Memoranduma o razumevanju sa nemačkom kompanijom "Tenis", najvećim proizvođačem mesa u Evropi,  značajan je korak u oživljavanju i unapređenju stočarstva, gajenju svinja i proizvodnji svinjskog mesa.   Za više informacija kliknite ovde.    

Pročitaj više

Podrška poljoprivrednom sektoru

IPARD sredstva u Republici Srbiji biće veoma značajna za poljoprivrednu proizvodnju kod nas. EU fondovi namenjeni poljoprivredi značajno će se povećavati, kao i sredstva za ruralni razvoj. Ovim programom data je podrška poljoprivrednom sektoru u narednih šest godina.   Za više informacija kliknite ovde.    

Pročitaj više

Primena Slavola u lucerištu

Slavol je tečno mikrobiološko đubrivo stimulator rasta, koje je sertifikovano za primenu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Ovaj proizvod je bez hemijskih dodataka i pozitivno deluje na biljke, zemljište i životnu sredinu.   Ceo prilog pogledajte ovde.   Dipl. ing.Boris Popćirić , “Ćorić Agrar” Bašaid    

Pročitaj više

Pola miliona KM

Gradska uprava Bijeljine namerava da podigne kratkoročni kredit od pola miliona KM za isplatu prošlogodišnjeg podsticaja poljoprivrednicima, navodi se u materijalu koji je upućen Skupštini grada.   Ovde pogledajte celu vest.    

Pročitaj više