O nama

FrontMedija PRO je produkcijska kuća koja proizvodi autorske i specijalizovane emisije i druge audio- vizuelne medijske sadržaje. Iskusni tim, sa više od 25 godina iskustva u elektronskim medijima, izuzetna tehnička opremljenost, posvećenost najvišim profesionalnim standardima kvaliteta doprineli su našoj prepoznatljivosti i poverenju publike, saradnika i poslovnih partnera.

Produkcijska kuća FrontMedija PRO od 2010. godine donosi svojim gledaocima i slušaocima, emisiju “AgroDan” koja se emituje na teritoriji cele Srbije i regiona (Hrvatska i Republika Srpska).

AgroDan” je dnevna informativna emisija sa trajanjem od 20 minuta koja svojom kratkom i dinamičnom formom zaokupljuje pažnju poljoprivrednika svih generacija, ali i onih koji žele da saznaju više o poljoprivrednoj proizvodnji i kako istu da unaprede. Agro DAN se takođe bavi aktuelnostima i trendovima u agroekonomiji, inovacijama i održivom razvoju.

Poljoprivrednici u ruralnim sredinama teško dolaze do adekvatnih informacija o agraru, odnosno dešavanjima u celoj Republici po pitanju stimulansa poljoprivredne proizvodnje od strane države, kao i do ostalih aktuelnosti koje se specifično odnose na njihove probleme. Često su inertni, kada je reč o interesovanju u nadležnom ministarstvu, kao i po pitanju primene novih tehnologija, razmene iskustava, tako da im je ovakav način obaveštavanja značajno olakšao pristup svim neophodnim informacijama.

Pored naše emisije oni su u prilici da na jednom mestu saznaju aktuelnosti iz Ministarstva poljoprivrede, o svim relevantnim programima i akcijama, što dovodi do većeg interesovanja potencijalnih korisnika i učesnika u konkursima. Istovremeno, edukativne i savetodavne informacije koji se ovaj format svakodnevno bavi, doprinosi podizanju svesti poljoprivrednih proizvođača o značaju primene agrotehničkih mera i novih tehnoloških dostignuća i saznanja, za dobre proizvodne rezultate.

“AgroDan” pored studija u Smederevu, gde je i sedište produkcijske kuće, a koji pokriva područje Centralne i Istočne Srbije, realizuje emisiju još iz tri centra. Iz Novog Sada (za Vojvodinu), zatim iz Užica (za zapadni deo Srbije) i iz Niša (za južni deo Srbije).

AgroDan” se emituje svakodnevno, na televizijskim, radio stanicama i internetu, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Svaki emiter AgroDan, u trajanju od 20 minuta, u proseku emituje tri puta dnevno, tako da tokom jednog dana u Srbiji i region, publika vidi i čuje preko 350 puta.

“AgroDan” (TV) –AgroDan” sarađuje sa preko 80 televizijskih emitera – lokalnih, regionalnih i kablovskih. Na osnovu ugovora o saradnji ove medijske kuće dnevno emituju Agro Dan od jednog do tri puta. Mnogi naši partneri praktikuju da broj emitovanja bude i veći od ugovorene obaveze.

“AgroDan” (Radio) – “AgroDan” sarađuje sa preko 50 radijskih lokalnih i regionalnih emitera. Prema ugovorenoj obavezi, oni dnevno emituju Agro Dan od jednog do tri puta. Radijsko izdanje steklo je popularnost poput televizijskog pa je uobičajeno da pojedini odlučuju da Agro Dan u etru bude i više od ugovorom predviđenog.

“AgroDan” (Internet): “AgroDan” preko ovog medija prati između 5.500 i 6.000 gledalaca dnevno. Emisija je već 11 godina dostupna korisnicima interneta i to na:

1.Web portaluwww.agrodan.rs
2.Društvenim mrežama Twitter i Facebookna„AgroDan strani“,“AgroDan grupi“, „AgroDan profilu“, i na još 35 drugih grupa i stranica čije su teme poljoprivreda i agroekonomija.
3.You Tube kanalu:na ovom mediju „AgroDan“ je prisutan od svog nastanka i do danas beležimo blizu 5.000.000 prikaza, sa skoro 5.000 prijavljenih korisnika.

S poštovanjem,

Redakcija Agro DAN-a

Pročitajte još: