Kragujevački kuvari su svetski šampioni u roštiljanju. Na najvećoj smotri kulinara pod nazivom „Svetski majstori grilovanja“ u rumunskom gradu Kluž Napoka, tim kuvara iz kragujevačke Horeka asocijacije proglašen je apsolutnim pobednikom. Žiriju su se predstavili sa „Šumadijskim ćevapom“ pripremljenim na internacionalni način i u Kragujevac doneli zlatnu medalju. Titulu prvaka sveta osvojili su mladi kuvari Vladisav Milošević, Miloš Totović i Nemanja Milovanović. Za Šumadijski ćevap tim zlatnih kuvara kombinovao je nama poznate namirnice od kojih se inače priprema ovo jelo, ali su u specijalitet dodavali i sastojke koje nisu karakteristične za našu kuhinju.
Celu vest možete pogledati ovde…
Miloš Totović, kuvar iz Kragujevca
.jpg)

Vladisav Milošević, kuvar iz Kragujevca

.jpg)
Nemanja Milovanović, kuvar iz Kragujevca
.jpg)
.jpg)
Vladimir Arsenijević, mentor
.jpg)









