Organizatori iz „Kluba 100P plus“zadovoljni sadržajem i posetom

Organizatori iz „Kluba 100P plus“zadovoljni sadržajem i posetom

Učesnici 16.  po redu Zimskog seminara farmera, koji je održan na Tari, mogli su da prisustvuju i aktivno učestvuju u
Hrana iz Srbije dragulj neotkrivene vrednosti

Hrana iz Srbije dragulj neotkrivene vrednosti

Evropska industrija hrane sve se više okreće ka kategoriji specijalozovane hrane. To je visokokvalitetna hrana sa posebnim benefitima za potrošača,
Sledeća hajka zakazana  za 1. februar

Sledeća hajka zakazana za 1. februar

Najlepše lovačke priče nastaju na hajkama, kada se sakupe lovci iz različitih lovačkih udruženja. Tako je bilo i u selu
Zdrava hrana i tradicionalne namirnice privlače turiste

Zdrava hrana i tradicionalne namirnice privlače turiste

Seosko – turističko domaćinstvo Mirjane Hemun na Banstolu prvo je u našoj zemlji koje je dobilo sertifikate Halal i Hasap
Presudni – kvalitet, način izrade i izgled proizvoda

Presudni – kvalitet, način izrade i izgled proizvoda

Dve komšinice – Svetlanu Cacu Jovanović i Anu Nikodijević povezuje mnogo toga: obe žive na selu, ponosne su na svoj
Teme: agrarni budžet, subvencije, plasman

Teme: agrarni budžet, subvencije, plasman

Šesnaesti Zimski seminar farmera, u organizaciji Kluba 100P plus održaće se na Tari u periodu od 26. januara do 1.
Stare sorte – bolje i zdravije od novih

Stare sorte – bolje i zdravije od novih

Još jedna novina koja je odnedavno zaživela kod nas je prva Banka gena i semena starih sorti voća i povrća.
Niz susreta od 26. do 30. januara.

Niz susreta od 26. do 30. januara.

Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji s Nacionalnim naučnim društvom za poljoprivrednu tehniku i
Rakija sve zastupljenija

Rakija sve zastupljenija

U gastronomskoj turističkoj ponudi Srbije, rakija je nezaobilazna, a kako se može spremiti od najrazličitijeg voća, varijantama i ukusima nema
Petogodišnji plan

Petogodišnji plan

Grad Leskovac je, definišući strateške ciljeve za razvoj turizma, u prvi plan stavio crkve, manastire, spomenike, ali i tradiciju, običaje,