Blog Post

Smanjenje subvencija?

Promene kriterijuma za dobijanje subvencija u poljoprivredi biće predloženo naredne godine, saopšteno je iz ministarstva. Osnova predloga će biti da se ubuduće subvencije daju poljoprivrednicima za obrađivanje do 20 hektara zemljišta.     U našoj emisiji Agroi Dan, pogledajte celu vest.    

Pročitaj više

Tehnike osnovne obrade zemljišta

Novembar je idealan za vršenje osnovne obrade zemljišta. Koji je najbolji način da se ona obavi i koja tehnika da se primeni najviše zavisi od samog zemljišta i meteoroloških uslova.     Ukoliko želite da pogledate više informacija na ovu temu, pratite naš link.      

Pročitaj više

Saudijska ulaganja

Privredna delegaija Srbije posetila je prethodnog vikenda Saudijsku Arabiju sciljem unapređivanja bilateralne saradnje, koja bi ponajpre trebalo da se ogleda kroz saudijska ulaganja u našu poljoprivredu.     Pratite naš link, i pogledajte celu vest u emisiji Agro Dan.    

Pročitaj više

Važnost kooperanata

Niška mlekara je ne tako davno bila na rubu opstanka. Danas je, zahvaljujući ozbiljnom pristupu poslu, postala jedna od četiri najveće mlekare u Srbiji. Pre svega bitan je odnos prema kooperantima tj. proizvođačima.   Za više informacija, kliknite na ovaj link.      

Pročitaj više