Blog Post

Otežan rad

Promenljivo vreme sa naletima hladnoće i kiše negativno utiču na poljoprivredne aktivnosti širom naše zemlje. Trenutni klimatski uslovi otežavaju ratarima setvu i žetvu širom Srbije.   Više informacija na ovu temu, potražite na Ovom linku.youtu.be/yNxRsqQZL8A  

Pročitaj više

Vojvodina nije učestvovala

Vršilac funkcije pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bugarski zamerio je danas Ministarstvu poljoprivrede što Vojvodina nije bila uključena u pisanje Strategije poljoprivrede i ruralnog razvoja Srbije 2014-2024.   U našoj emisiji Agro Dan, možete pogledati celu vest.  

Pročitaj više

ISCC

Kompanija Victoria Logistic, u saradnji sa šest zadruga i firmi, pristupila je implementaciji ISCC  standarda.   Pogledajte celu vest u okviru naše emisije, na Ovom linku.        

Pročitaj više

Dobro Vas našli

Povećanje obima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima, kao i jače kreditiranje poljoprivrede, biće u fokusu poslovnih planova Piraeus banke u narednom periodu, saopštili su predstavnici ove banke na radnom ručku sa novinarima i urednicima najvažnijih srpskih medija.   Za više informacija na ovu temu, pratite naš link.        

Pročitaj više