Blog Post

34 miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo odobrio je vojvođanskim poljoprivrednicima 34 miliona dinara bespovratnih sredstva za unapređenje stočarstva, saopšteno je danas iz Biroa za informisanje Pokrajinske vlade..   U našoj emisiji Agro Dan, možete pogledati dodatne informacije. (  

Pročitaj više

Licitacija

Predlog visokih početnih cena državnog zemljišta koje se daje u zakup izazvale su nezadovoljstvo kod stočara sa teritorije Sremske Mitrovice. Ukoliko želite više informacija na ovu temu, pratite link.  

Pročitaj više

Novi proizvođači spremni za izvoz

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Snežana Bogosavljević Bošković izjavila je da je proširen asortiman proizvoda iz Srbije za izvoz na rusko tržište i da novi proizvođači žele da izvoze u tu zemlju.   Za više informacija, kliknite na Ovaj link.  

Pročitaj više

Već četvrta godina

Ministartsvo poljoprivrede Srbije i Danski program razvoja voćarstva na jugu Srbije, svojim subvencijama , već četvrtu godinu za redom pomažu proširenju i unapređenju voćarstva.   Za više informacija na ovu temu, pratite link ka našoj emisiji Agro Dan    

Pročitaj više

Bezbednija srpska hrana

Svetski dan hrane – 16. oktobar obeležen je juče, a predstavnici nadležnih institucija u Srbiji istakli su da je hrana u našoj zemlji sada bezbednija nego prethodnih godina.   Kliknite na link za više informacija na ovu temu.      

Pročitaj više