Blog Post

Pomoć Rusije

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković izjavila je u Moskvi da postoje uslovi za povećanje izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Rusiju.   Detaljnije ifnromacije potražite u našoj emisiji na ovom linku.      

Pročitaj više

Visoke tehnologije

Glavna tema Dana evropskih regija "Otvoreni dani 2014" (Open Days) u Briselu je poljoprivreda, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić i dodao da se razgovara o upotrebi visokih tehnologija za unapređenje te delatnosti.   Pogledajte celu vest, u našoj emisiji Agro Dan.  

Pročitaj više

Postavka splava

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo zatražio je od Ministarstva poljoprivrede poništenje rešenja zrenjaninske lokalne samouprave kojim je omogućeno postavljanje splava na jezeru 3 „Begejske petlje“ u centru grada.   Celu vest pogledajte na ovom linku.    

Pročitaj više

Pomoć za 110 domaćinstava

U zoni skladišta u naselju Ilina voda, počela je raspodela semenske pšenice i mineralnog đubriva za 110 domaćinstava sa teritorije grada Kragujevca koja su pretrpela štetu na usevima tokom majskih poplava.   Za više informacija kliknite na link.  

Pročitaj više

Idealno područje

Fruška gora stvorila je savršene uslove, da baš na toj blagorodnoj zemlji, kompanija “Atos Fructum” uzgaja jabuke i groždje. Stručnjaci su sa puno ljubavi podigli nove, moderne zasade, a priroda im je, sa ovog mikroklimatski idealnog područja, uzvratila bogatim, kvalitetnim plodovima. Više informacija na ovu temu, pogledajte na linku  

Pročitaj više