„Šumadijski ćevap“ najbolji


Ostale teme Izvor: Agro Dan 01.10.2016.
„Šumadijski ćevap“ najbolji

Kragujevački kuvari su svetski šampioni u roštiljanju. Na najvećoj smotri kulinara pod nazivom „Svetski majstori grilovanja“ u rumunskom gradu Kluž Napoka, tim kuvara iz kragujevačke Horeka asocijacije proglašen je apsolutnim pobednikom. Žiriju su se predstavili sa „Šumadijskim ćevapom“ pripremljenim na internacionalni način i u Kragujevac doneli zlatnu medalju. Titulu prvaka sveta osvojili su mladi kuvari  Vladisav Milošević, Miloš Totović i Nemanja Milovanović. Za Šumadijski ćevap tim zlatnih kuvara kombinovao je nama poznate namirnice od kojih se inače priprema ovo jelo, ali su u specijalitet dodavali i sastojke koje nisu karakteristične za našu kuhinju. 

 

Celu vest možete pogledati ovde...

 

 

Miloš Totović, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Vladisav Milošević, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Nemanja Milovanović, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Vladimir Arsenijević, mentor