Nedozvoljen i visoko rizičan način uklanjanja žetvenih ostataka

Nedozvoljen i visoko rizičan način uklanjanja žetvenih ostataka

U Srbiji je pokrenuta kampanja “Ne pali strnjiku”, čiji je cilj zaustavljanja tog štetnog i zabranjenog načina uklanjanja žetvenih ostataka
Održana tribina na temu „Štetnost paljenja strništa“

Održana tribina na temu „Štetnost paljenja strništa“

Tribina na temu „Štetnost paljenja strništa“, prva od pet planiranih u okviru kampanje “Ne pali strnjiku!”, održana je u Gradskoj kući
Kina zahteva iste standarde kvaliteta kao i EU

Kina zahteva iste standarde kvaliteta kao i EU

Nakon mesa, sojinog i suncokretovog ulja, vina i voća, na spisku izvoznih artikala u Kinu naći će se mleko za
Pravilnik je spoj saznanja iz nauke i iskustava iz prakse

Pravilnik je spoj saznanja iz nauke i iskustava iz prakse

Prvog marta uveden je Pravilnik o kvalitetu usitnjenog mesa, poluproizvoda i proizvoda od mesa. Profesor Fakulteta veterinarske medicine Milan Ž.
Visoka priznanja u industriji alkohola

Visoka priznanja u industriji alkohola

Savez proizvođača rakije Srbije objavio je da su domaće rakije iz tri destilerije, članice Nacionalne asocijacije proizvođača „Srpska rakija“, dobile
Podrum “Zaveštaj” –  za sve ljubitelje dobrog vina i kvalitetne rakije

Podrum “Zaveštaj” – za sve ljubitelje dobrog vina i kvalitetne rakije

Na vinogradarskom i vinarskom nebu naše zemlje pojavila se nova zvezda – Podrum “Zaveštaj” iz Nakova kod Kikinde. Porodica Tešić
Sezona obećava

Sezona obećava

Vina će biti em dobrog, em u većim količinama – nadaju se proizvođači iz tradicionalno vinogradarskog, smederevskog kraja. Bilo je