PROFESIONALNI TRETMAN SEMENA ZP HIBRIDA KUKURUZA

PROFESIONALNI TRETMAN SEMENA ZP HIBRIDA KUKURUZA

Institut za kukuruz „Zemun Polje“  tretiranje semena ZP hibrida prilagođava zahtevima tržišta a sve u cilju očuvanja sklopa i brzog
Budućnost zajedničke investicije u poljoprivredi

Budućnost zajedničke investicije u poljoprivredi

Suficit Srbije u izvozu poljoprivredne proizvodnje poslednjih godina dostiže i milijardu i po dolara. Istovremeno, plasman tih proizvoda u Kinu
Kupci imaju za izbor manje količine, ali ih čeka viša cena

Kupci imaju za izbor manje količine, ali ih čeka viša cena

Posle duge stagnacije i pada cena izazvanih pandemijom i zatvaranjem izvoznih tržišta, vrednost junadi konačno beleži rast. Simentalska rasa u
Planiraju proširenje stočnih objekata i nabavku nove mehanizacije

Planiraju proširenje stočnih objekata i nabavku nove mehanizacije

Da se od stočarstva može živeti, dokaz je porodica Janković iz Nišavskog okruga. Angažovanje oko krava zahteva dosta rada i
Obilan rod značajno umanjio cenu

Obilan rod značajno umanjio cenu

Кlimatske prilike u Srbiji su bile izuzetno povoljne kada je u pitanju proizvodnja krompira, te je stoga rod bio tri
Podrška za ukrupnjavanje poljoprivrednih parcela

Podrška za ukrupnjavanje poljoprivrednih parcela

Pokrajina Vojvodina sa ukupno 70 miliona dinara podržaće aktivnosti na komasaciji koje sprovode gradovi i opštine. Novac je ponuđen preko
Obezbedjena sredstva za brži razvoj celokupne opštine, a posebno turizma Indjije

Obezbedjena sredstva za brži razvoj celokupne opštine, a posebno turizma Indjije

Prilikom nedavne posete Opštini inđija, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević, istakao je da će ove godine biti
Ljubav – preduslov za vinogradarstvo i vinarstvo

Ljubav – preduslov za vinogradarstvo i vinarstvo

Pre deceniju, Ankica i Jefta Mrđanin iz Sremskih Karlovaca imali su pet hektara vinograda i velike želje da, koju godinu
U slavu gastronomske i kulturne tradicije podneblja

U slavu gastronomske i kulturne tradicije podneblja

Tradicionalna gastronomska i kulturna manifestacija, četvrti „Zimski dani kulture, kulinarstva i starih zanata”, biće održana 19. i 20. februara onlajn,