Kako podići kvalitet hleba?

Kako podići kvalitet hleba?

Nedavno završeni Mlinarsko – pekarski dani prvi put su održani u formi sajma i to više nego uspešno – mnoštvo
Kvalitet dobar, prinos visok

Kvalitet dobar, prinos visok

Žetva jarih useva na teritoriji Kikinde se približava kraju – samo je kukuruz, zbog nešto više vlažnosti, skinut do pola.
Maslinovo ulje na ceni

Maslinovo ulje na ceni

Maslinarstvo na teritoriji Budve ima vekovnu tradiciju; većina zasada starija je od jednog veka. Ipak, sama tradicija se gasi ukoliko
Prvi Sajam mlinarstva i pekartsva na Balkanu

Prvi Sajam mlinarstva i pekartsva na Balkanu

Mlinarsko-pekarski dani održavaju se 21. put za redom, ali ove godine prvi put kao Sajam mlinarstva i pekarstva i to
Alarmantni podaci

Alarmantni podaci

Srbiji nije potrebna nova strategija poljoprivrede, već akcioni plan za spas sela, a time i cele Srbije, tvrdi Branislav Gulan,
Izvoz pao za trećinu

Izvoz pao za trećinu

Izvoz svežih šljiva u Rusiju ove godine je pao za trećinu u odnosu na prošlu. I pored rekordnih prinosa i
Topolski brend

Topolski brend

53. Oplenačku berbu, koja traje tri dana, otvorio je juče u Topoli ministar turizma, trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajić. Reč
Sveže ideje za nova vina

Sveže ideje za nova vina

Podizanjem  novih zasada vinograda i uvođenjem  savremene tehnologije, uz poštovanje tradicije i prirodnih karakteristika  oplenačkog vinogorja, vinarija PIK Oplenac nastoji